rotvalli.ninja

Vapaa liikkuvuus-verkosto Tampere

(In English below)

Vapaa Liikkuvuus -verkoston alla toimiva tamperelaisten siirtolaisaktivistien toimintaryhmä. Vapaa liikkuvuus -verkosto antaa Tampereella neuvontaa ulkomaalaisille ja heidän tukijoilleen. Neuvonnassa keskustellaan esimerkiksi turvapaikkaprosessista sekä työ-, opiskelu- ja perhelupien hakemisesta. Maksutonta neuvontaa antavat maahanmuuttohallintoa tuntevat aktivistit. Neuvontaan saa yhteyden counselingtampere@riseup.net tai numerosta 040 8719177. Vapaa liikkuvuus löytyy myös facebookista.

Vapaa liikkuvuus –verkosto tukee siirtolaisten kamppailuja oikeuksiensa puolesta. Verkosto kamppanjoi turvapaikanhakijoiden oleskeluoikeuden puolesta ja karkoituksia vastaan. Lisäksi verkosto tuottaa ja jakaa tietoa liikkumisen rajoitteista, niiden seurauksista sekä kamppailuista niitä vastaan Suomessa ja maailmalla.

// A group of activists in Tampere which is a part of the Free Movement Network. Network gives free, reliable information on the Finnish Aliens law and help foreign citizens with residence permits. Our counseling is given by migrant rights’ activists as voluntary work. Contact counseling by email counselingtampere@riseup.net or 040 8719177. Facebook page.

Free Movement network supports migrants in fighting for their rights. It campaigns for asylum seekers’ right to residence and against deportations. In addition the network shares and produces information concerning control of movement, its consequences and fights against it in Finland and elsewhere.

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: