rotvalli.ninja

Mitä reittiä ratikan pitäisi mennä? Vastaa kyselyyn

Tampereen raitiotietä on rakennettu vuodesta 2016 lähtien ja reitit Hervannasta Pyynikintorille ja Taysilta linja-autoasemalle otetaan käyttöön ensi vuonna.

Ratikka ei ole kuitenkaan jäämässä tähän. Jatkoa suunnitellaan Pirkkalan, Ylöjärven, Koilliskeskuksen ja Saarenmaan suuntiin. Vaikka osa näistä reiteistä saattaa toteutua vasta parinkymmenen vuoden päästä, suunnittelu on käynnissä jo nyt.

Ratikan laajennuksesta eli seuturatikasta on nyt auki kaksi kyselyä, joissa pääsee ottamaan kantaa ratikkareitteihin. Mielipiteensä voi esittää kaikista jatkosuunnista tai vain osasta, esimerkiksi omaan kulkemiseen vaikuttavista suunnitelmista. Osallistua voi 10.5.2020 saakka.

Linjausvaihtoehtokyselyssä esitellään eri reittivaihtoehtoja ja niiden hyviä ja huonoja puolia. Vastaaja pääsee valitsemaan mielestään parhaan esillä olevista linjauksista. Kyselyyn voivat vastata kaikki, vaikka seuturatikka olisikin vieraampi. Kyselyyn pääsee osoitteesta: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/88e8bf42-6c9e-4289-a06d-77754311c29e?displayId=Fin1984087

Karttakyselyssä voi tehdä yksityiskohtaisempia merkintöjä liittyen eri linjausvaihtoehtoihin. Tämä kysely vaatii ehkä hieman enemmän perehtymistä ja aikaa kuin linjausvaihtoehtokysely, sillä siinä liikutaan yksittäisten katujärjestelyjen, pysäkkien sijoittelun ja muiden yksityiskohtien tasolla.

Karttakyselyyn pääsee osoittesta: https://app.maptionnaire.com/fi/8459/

%d bloggaajaa tykkää tästä: