rotvalli.ninja

Katso Gretan pysäyttyävä puhe YK:n ilmastohuippukokouksessa ja valmistaudu perjantain ilmastolakkoon

Tampereella järjestetään perjantaina 27.9. ilmastolakko -mielenosoitus. Samalla on käynnissä myös Extinction rebellionin Hätähuuto-viikko.

Tapahtuman facebook-kutsu on nähtävissä täällä. Extinction rebellioniin ja hätähuutoviikkoon voit puolestaan tutustua täällä.

On yleisessä tiedossa, että käsillä on ennennäkemätön ympäristökatastrofi. Harvempi on kuitenkaan todella ymmärtänyt, että sitä vastaan on viimeisen vuoden aikana noussut pääasiassa nuorista koostuva ilmastolakkoliike, joka on mittasuhteiltaan ja potentiaaliltaan täysin ennennäkemätön.

Edellisenä perjantaina 20.9. lakossa oli arviolta yli neljä miljoonaa nuorta ympäri maailman. Ilmastolakkoja järjestettiin paitsi pienissä ja suurissa kaupungeissa kaikilla mantereilla, myös konfliktien riivaamilla alueilla, kuten Kabulissa, Afganistanissa.

Kyseessä on liike, jota ei todellakaan pidä aliarvioida. Rotvalli.ninja suosittelee katsomaan Greta Thurnbergin tänään YK:n ilmastohuippukokouksessa pitämän puheen, joka löytyy suomeksi tekstitettynä alla olevasta videosta.

Älä mene perjantaina kouluun tai töihin, vaan ole osa muutosta. Nähdään kaduilla. Rotvalli.ninja julkaisee myöhemmin koosteen Tampereen ilmastolakkomielenosoituksesta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: