rotvalli.ninja

Uusnatsit ja perussuomalaisten aktiivit samalla leirillä, ampumaharjoitusten maalitauluina vasemmistopoliitikkoja

[Korjaus uutiseen: Tarkastus parempilaatuisesta kuvasta osoitti, ettei vasemman reunan kuvassa ole työministeri Timo Harakka, vaan George Soros.]

Tänään twitterissä on käynyt kuhina, kun joukko ihmisiä on selvittänyt pienoisella salapoliisityöllä lisätietoa ampuma-ase- ja jousipyssyharjoituksista, joissa maalitauluina on käytetty vasemmistolaisten poliitikoiden kuvia.

Maalitauluihin ovat päätyneet ainakin pääministeri Antti Rinne, opetusministeri Li Andersson sekä juutalaistaustainen valuuttakauppias George Soros. Neljännessä maalitaulussa voisi hiuksista päätellen olla sisäministeri Maria Ohisalo, mutta taulusta näkyy niin vähän, ettei kuvaa voi tunnistaa riittävällä varmuudella. Ampujien puolella puolestaan on ollut mm. Tampereen perussuomalaisten hallituksen jäsen Seikku Kaita, Helsingin perussuomalaisten hallituksen varajäsen Karin Zeiger, sekä hovioikeudessa kieltopäätöksen saaneen uusnatsijärjestö PVL:n johtaja Antti Niemi.

Kuvat ovat itseään Kansallismieliseksi liittoumaksi nimittävän äärioikeistoa kokoavan järjestön kesäleiriltä ja ne ovat järjestäjien itse julkaisemia. Alkuperäisistä kuvista poliitikkojen naamat oli peitetty hymynaamoilla, mutta twitterissä nopeasti selvitettiin, keiden kasvot hymiöiden taakse kätkeytyivät.

Kansallismielisten liittouman järjestämä Kukkavirta-188 niminen mielenosoitus Turussa 18.8.2018. Kulkuetta johtaa KL:n aktiivi Terhi Kiemunki, takana PVL:n uusnatsit järjestön tunnukset yllä ryhmittäytyneenä natsijohtaja Antti Niemen johdolla. Kuvakaappaus Terhi Kiemungin FB-profiilista,

On huomionarvoista, että tämä sama liittouma, joka on nyt jäänyt kiinni poliitikkojen naamojen käyttämisestä maalitauluina, on järjestämässä ensi kuun 18. päivä Turussa 188-mielenosoitusta, jossa jo viime vuonna nähtiin Perussuomalaisten ja kielletyn uusnatsijärjestön räikeää yhteistoimintaa.

Tapahtuma on toisinto elokuulta 2018. Tuolloin PVL marssi ensin omassa kansallissosialistisessa mielenosoituksessaan ja osallistui sen jälkeen 188-Kukkaviran käytännön järjestelyihin. Samana päivänä Turussa järjestettiin yli tuhannen ihmisen Turku ilman natseja -mielenosoitus, johon osallistui monta kertaa enemmän ihmisiä kuin äärioikeiston kahteen mielenosoitukseen.

Mikä ihmeen Kansallismielisten liittouma?
Kansallismielisten liittouman viime vuoden tapahtuman puhujana toimi Mauri Peltokangas joka on nyt kansanedustaja. Mikinkantajana kuvassa Terhi Kiemunki.

Perussuomalaisten ja natsien yhteystoiminnan ympärillä on vallinnut käsittämätön hiljaisuus

On mielenkiintoista nähdä, että uskalletaanko nyt mediassa vihdoin rikkoa suomalaisen poliittisen keskustelun tabu, eli sen myöntäminen, perussuomalaisilla on suoria yhteyksiä uusnatsitoimintaan ja tätä katsotaan puolueessa täysin sormien läpi.

Tämä näkyi etenkin viime vuonna, kun natsit saivat yhdessä perussuomalaisten aktiivien kanssa järjestää terrori-iskun tapahtumapäivänä ilman, että mikään valtamedia olisi nostanut asiasta meteliä tai että asia olisi noussut poliittiseen keskusteluun.

Sama uhkaa toistua tänä vuonna, kun samat henkilöt, jotka kuvissa harjoittelevat ammuntaa vasemmistopoliitikoiden kuvilla, ovat jälleen menossa kaappaamaan Turun terrori-iskun vuosipäivän omalla retotiikallaan ja valjastamaan sen tavoitteisiin, joilla ei ole mitään tekemistä terrori-iskun muistamisen kanssa, vaan joka muistuttaa enemmän ISISin toimintaa ja tavoitteita, joiden nimissä terrori-isku tehtiin.

Artikkelin lähteinä käytetty Mikä ihmeen Kansallismielisten liittouma? -artikkelia, sekä tätä twitterketjua.

%d bloggaajaa tykkää tästä: