rotvalli.ninja

XR-Tampere

Helmikuussa 2019 Extinction Rebellion eli Elokapina rantautui myös Tampereelle.

Tavoitteenamme on yhdessä kansainvälisen kapinaliikkeen kanssa kehittää ja vaatia ekologisesti kestävää yhteiskuntaa ja tehdä se nyt, kun ilmastonmuutoksen pahimmat seuraukset ovat vielä estettävissä. Liity joukkoihimme! Kaikki kokouksemme ovat avoimia uusille tulokkaille, joten voit liittyä mukaan liikkeeseen milloin vaan.

Lisätietoa Elokapinasta, sen vaatimuksista, periaatteista ja järjestäytymistavasta löydät sivuilta extinctionrebellion.fi/

XR-Tampereesta löydät lisätietoa facebooksivuilta: facebook.com/xrtampere

Tahdotko mukaan paikalliselle sähköpostilistalle, etsitkö sinulle sopivaa työryhmää, tahdotko yhteystietoja ryhmistä tai onko sinulla mitä tahansa muita liikettä koskevia kysymyksiä? Ota yhteyttä paikalliseen koordinaatioryhmään xr-tre-koordinaatio@riseup.net

Oletko median edustaja? Onko työryhmälläsi juttuvinkkiä, tarvitseeko se yhteyttä mediaan tai apua sisäisessä viestinnässä tai tapahtumien ilmoittamisessa? Onko mitä tahansa muita viestintää koskevia kysymyksiä? Ota yhteyttä media- ja viestintäryhmään xr-tre-media@riseup.net

%d bloggaajaa tykkää tästä: