rotvalli.ninja

Radikaalit ristipistot Tre


Radikaaleissa ristipistoissa väkerrellään pieniä (tai miksi ei isompiakin) vallankumouksellisia tekoja! Kokoontumisiin ovat tervetulleita kaikki, joita kiinnostaa ristipistoilla tai kirjoa queerfeministisessä hengessä. Et tarvitse omia välineitä osallistuaksesi. Halukkaita myös neuvotaan.Tapaamisia pidetään tällä hetkellä satunnaisesti, kuitenkin vähintään kerran kuussa, vaihtelevissa paikoissa. Tapaamisista ilmoitetaan facessa ja instassa!


Subversive stitch Tampere!

Declare your love, hate, frustrations, and utopian dreams on fabric through needle and thread, in the spirit of queerfeminism! Everyone interested in doing cross stitch or embroidery in a queerfeminist way are welcome to the meetings. You don’t need to own any equipment or materials to attend a meeting. Advice is also available. Currently the meeting are arranged irregularly but at least once a month. Follow us in Facebook and/or Instagram to get information about the meetings!

%d bloggaajaa tykkää tästä: