rotvalli.ninja

Romu & Random -Kansankioski

Romu & Random on joulukuussa 2018 perustettu kansankioski, kohtaamiskerho, taidetila, keikkapaikka, puuhakerho ja kaikkee mitä se haluaa milloinkin olla. Tilana toimii symppis kivijalka Satamakadulla Tampereella. Bonuksena hämyinen kellaritila, jossa järkätään viikottain akustisia keikkoja. Tavoitteena on luoda yhdessä ennakkoluulottomasti monipuolista kansankulttuuria, tarjota paikallista taidetta, musaa ja käsitöitä sekä rakentaa samalla kiinnostavampaa ja inhimillisempää keskustaa. Puolivahingossa määrittelemme uudelleen julkisen, kaupallisen tilan arvoja ja toimintaperiaatteita. Tuu ja tee paikasta Sun näköinen!

Romu & Random sijaitsee osoitteessa Satamakatu 4.

https://www.facebook.com/romuetrandom/

romuetrandom@gmail.com


%d bloggaajaa tykkää tästä: