rotvalli.ninja

TAMMELAN VOIMA

Tammelan Voima on Tampereella aktiivisesti toimiva TPV:n kannattajaryhmä. Ryhmä on helpointa havaita katsomossa, mutta sen lisäksi Tammelan Voiman liikkeitä voi havaita muuallakin. Yhtenä näistä kanavista toimii jalkapalloaiheinen paltsaristi.fi -blogi.

Tammelan Voima alkoi järjestää vieraspelireissuja vuonna 2012, mutta varsinaisesti toiminta sai alkunsa 2013. Nuoresta iästään huolimatta se on jo löytänyt oman paikkansa tamperelaisessa jalkapallokulttuurissa. Tammelan Voima tukee ensisijaisesti Tampereen Pallo-Veikkoja, mutta toimintamme on laajentunut vähitellen kattamaan muutakin kuin varsinaisen katsomoissa näkyvän ja kuuluvan kannatustoiminnan. Olemme muun muassa osallistuneet otteluohjelmien ja kausijulkaisun tekemiseen, kirjoittaneet nettiin otteluennakkoja, tehneet pelaajahaastiksia, myyneet vegeruokaa ja järjestäneet keikkoja, myös ottelujen yhteyteen. Ja löytyyhän Tammelan Voimalta oma youtube-kanavakin.

 

Vähemmistöjen oikeuksien tukeminen on Tammelan Voimalle tärkeää. Osallistuimme seuran kanssa sekä Punainen kortti rasismille (2015) että Futis kuuluu kaikille (2016) teemapäivien järjestelyihin. Kesinä 2017 ja 2018 julkaisimme Paltsaristi-pienlehden, jonka tuotto lahjoitettiin TPV:n Powerchair-joukkuelle. Pyrimme muutenkin tukemaan sekä erityisryhmiä että muita heikommassa asemassa olevia. Suvaitsevaisuus, sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja yhdenvertaisuus ovat meille merkittäviä arvoja. Seuralle annamme kiitoksen siitä, että se on auliisti kutsunut peleihin vastaanottokeskuksen asukkaita, jotka ovatkin tuoneet lehtereille aivan uudenlaista ääntä ja elämää.

 

Vaiherikkaiden vuosien aikana kypsyi vähitellen päätös toimintamme virallistamisesta ja helmikuussa 2018 perustettiin Tammelan Voima ry. Tarkoituksenamme on jatkaa yhä voimakkaammin kannattajatoiminnan ja -kulttuurin kehittämistä sekä koko TPV-perheen tukemista. Tammelan Voiman jäsenyys on toki jo sinänsä suuri kunnia, mutta sen lisäksi jäsenkortilla saa konkreettisia etuja, kuten alennuksia vieraspelimatkoista ja kannattajatuotteista. Tamperelaisista liikkeistä jäsenetuja tarjoavat mm. Kasvisravintola Gopal, Laukontorin Antikvariaatti ja Bar Alanya.

 

Jalla jalla TPV!

tammelanvoima.fi
paltsaristi.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: